Όροι & Προϋποθέσεις

Με την πρόσβαση και χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε πως δεσμεύεστε από τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις:

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Ηλεκτρονικά (online)
 2. Τηλεφωνικά, στο 210 2241333

Προτιμούμε και συστήνουμε τον 1ο τρόπο, εκτός και αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία. Στην περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως εμείς θα υποβάλλουμε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, ωσάν να το κάνατε εσείς οι ίδιοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού για την παραγγελία σας. Μπορείτε να παραγγείλετε και ως επισκέπτης (guest).

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας, γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Αντικαταβολή
  Εξοφλείτε τον courier κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με €1,80.
 2. Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
  Στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, το σύστημα θα σας συνδέσει αυτόματα με την Τράπεζα Πειραιώς, όπου εκεί θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας.
 3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  1. Alpha Bank GR2001402440244002002002735
  2. Τράπεζα Πειραιώς GR0501720890005089079682755
  3. Eurobank GR3502602090000510201520218

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.

Αφού καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους παραλαβής/αποστολής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν:

 1. Παραλαβή από το Κατάστημα
  Αν σας εξυπηρετεί η παραλαβή απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε! Θα παρακαλούσαμε να περιμένετε για το email επιβεβαίωσης της παράδοσης της παραγγελίας, πριν επισκεφτείτε το κατάστημα.
 2. Courier Πόρτα-Πόρτα
  Τα προϊόντα μας αποστέλλονται Πανελλαδικά μέσω του Courier Πόρτα-Πόρτα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με επιβάρυνση €2,5 για παραγγελίες έως και 2 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους (ότι είναι μεγαλύτερο). Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει επιβάρυνση €0,75 / κιλό. Οι παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας υπάρχει δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας και το Σάββατο, με μια επιπλέον χρέωση 5€ ανά παραγγελία
 3. Μεταφορική Βοτανικού
  Μπορούμε να φορτώσουμε τα εμπορεύματα στη Μεταφορική Βοτανικού που θα μας υποδείξετε, με επιβάρυνση €10 για παραγγελίες μικρότερες των €100. Για μεγαλύτερες παραγγελίες δεν υπάρχει επιβάρυνση. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής, δεν είναι δυνατή η επιλογή αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής. Το πρόσθετο κόστος της μεταφορικής (το οποίο δεν γνωρίζουμε) επιβαρύνει τον πελάτη.

Χρόνος Αποστολής

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, όσον αφορά τη διαθεσιμότητά τους και κατ' επέκταση το χρόνο παράδοσής τους σε εσάς:

 1. Ετοιμοπαράδοτο
  Τα προϊόντα αυτά βρίσκονται σε απόθεμα. Μπορούν να παραληφθούν άμεσα από το φυσικό μας κατάστημα ή να σας αποσταλούν εντός 1 εργάσιμης από την παραγγελία τους. Ανάλογα την περιοχή σας, θα χρειαστούν συνολικά 1-3 ημέρες για να παραλάβετε.
 2. 1-4 μέρες
  Τα προϊόντα αυτά δεν υπάρχουν σε απόθεμα τη δεδομένη χρονική στιγμή, και θα πρέπει - με τη σειρά μας - να τα παραγγείλουμε . Γενικά, διακινούμε προϊόντα από Έλληνες κατασκευαστές, τα οποία μπορούμε να παραλάβουμε εντός αυτού του ορίου. Αυτή είναι και η - κατά μέσον όρο - διαφορά στο χρόνο παράδοσης που έχουν τα προϊόντα με σήμανση "Ετοιμοπαράδοτο" και "1-4 μέρες".

Δυστυχώς, όμως, είναι αδύνατον να γνωρίζουμε το απόθεμα των προμηθευτών μας, εκ των προτέρων. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει έλλειψη, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Δικαίωμα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής ενός προϊόντος (εκτός χρωμοσυνθέσεων) που αγοράσατε από εμάς, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, με τις εξής προϋποθέσεις:

Εν συνεχεία, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του ως άνω προϊόντος, θα σας καταθέσουμε το αντίτιμο της αγοράς του στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο δικαίωμα επιστροφής στην περίπτωση εμπορικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής ή ελεύθερης επαγγελματικής δραστηριότητας (έκδοση τιμολογίου) δε δίνεται η δυνατότητα λόγω υπαναχώρησης. Κάθε αγορά με έκδοση τιμολογίου αποτελεί σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλόμενων με αντικείμενο την απόκτηση προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματική και όχι προσωπική χρήση. Δεδομένου ότι ο πωλητής έχει αποστείλει το σωστό προϊόν, το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, η σύμβαση δεν παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα επιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα των εμπορικών συναλλαγών μπορείτε να συμβουλευτείτε σχετική ανακοίνωση, παράγραφος 4.6 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περί Εγγύησης

Όσα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, αυτή αναγράφεται ευκρινώς τόσο στη σελίδα με τις πληροφορίες του προϊόντος όσο και στο καλάθι των αγορών σας. Οι όροι που διέπουν την εγγύηση είναι αυτοί που επιβάλλει ο εκάστοτε κατασκευαστής και υπεύθυνος για την επισκευή ή την αντικατάσταση είναι αυτός . Σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημά μας - με δικά μας έξοδα - ώστε να αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά του από και προς το service. Μετά την επιστροφή του από το service, η παραλαβή του γίνεται με δικά σας έξοδα. Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ποικίλλει, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και το κατάστημα ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτό. Προτείνεται, η απόδειξη αγοράς να συνοδεύει το προϊόν σας κατά την αποστολή αυτής στο επισκευαστικό κέντρο για την επιβεβαίωση της εγγύησης.

Πολλά από τα προϊόντα μας, λόγω της φύσης τους (μη ηλεκτρικά εργαλεία, σιδηρικά, αναλώσιμα, ευτελούς αξίας, κλπ), δεν καλύπτονται από εγγύηση κατασκευαστή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει σχετική ένδειξη.

Ισχύς της Παρούσης

Οι όροι και προϋποθέσεις που διέπουν τη λειτουργία του tomara.gr μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Οι εκκρεμείς παραγγελίες εκτελούνται σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν τη στιγμή που δημιουργήθηκαν.

Αποποίηση Ευθύνης

Όλες οι τεχνικές πληροφορίες και προδιαγραφές που αναγράφονται στις σελίδες των προϊόντων μας, προέρχονται είτε από τα επίσημα τεχνικά φυλλάδια του εκάστοτε κατασκευαστή είτε από στοιχεία δημοσιευμένα στις επίσημες ιστοσελίδες των προμηθευτών μας. Αν και καταβάλλουμε κάθε λογική προσπάθεια για την ακρίβειά τους, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως δεν παρέχουμε καμία εγγύηση εγκυρότητας. Κατά συνέπεια, ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έχουμε σε εσάς ή σε οποιονδήποτε άλλον, για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να προκύψει, έμμεσα ή άμεσα, από τη χρήση αυτών των πληροφοριών.

Copyright

Η ιστοσελίδα αυτή και όλο της το περιεχόμενο - συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού - είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΜΑΡΑ, και προστατεύεται από Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους copyright. Επιπροσθέτως, τόσο το όνομα όσο και το λογότυπο της επιχείρησης, είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή οποιοδήποτε τμήματος του tomara.gr, χωρίς πρότερη ρητή συγκατάθεση, εκτός και αν πρόκειται για ιδιωτική (μη εμπορική) ή εκπαιδευτική χρήση, υπό τον όρο πως οποιεσδήποτε σημειώσεις αφορούν copyright και σήματα κατατεθέντα δεν θα διαγραφούν και θα παραμείνουν αναλλοίωτα.